Thursday, August 7, 2008

Album Baru Sheila On Seven (SO7) "Menentukan Arah"


Musti de kipas susah mati Sheila On Seven (SO7) tumpang lalu blog aku ni..Diaorang baru je kuar album baru yang ke 6..jari manis aku dh vibrate dh nk update korang ngan souvenir baru diaorang ni..

Sorry sebab tak dapat cari link utk download 1 album..pandai2 la cari sendiri ye..miscall kedutaan Indonesia ke tanya..hahaha.. sebagai ganti..gua hidangkan lirik lagu hit album ni-Betapa ngan link downloadnya sekali..bukan dua kali..hahaha

Lagu2 dalam album Menentukan Arah Sheila On Seven (SO7) :


Betapa
Yang Terlewatkan
Ibu Linda
Jalan Keluar
Mudah Saja
Arah
Lia Lia Lia
Alasanku
Segalanya
Sampai Kapan

Lirik Lagu Betapa - Sheila On 7


Seminggu setelah kau pergi
Teman silih berganti menghiburku
Berkata semua teratasi
Dan terus sembunyi di balik senyum palsu

Ku dengar dirimu
Tak sendiri lagi

Aaah betapa hancurnya ah..
Aaah hati dan jiwaku
Aaah..aahh..aahh.

Setahun setelah kau pergi
Ku masih sembunyi di balik senyum palsu
Ku dengar dirimu
Tak sendiri lagi

Aaah betapa hancurnya ah..
Aaah hati dan jiwaku
Aaah betapa hancurnya… aaaa

Tolong bantu aku
Melewati semua

Nota tumit merekah: masa aaa tu jangan nganga luas sangat..hahaha

http://www.4shared.com/get/57674979/eea0f29/Sheila_On_7-_Betapa.html

2 comments:

azrie hafiz said...

Lu gempak..gua baru download satu album Sheila on 7, lo udah postingan blogs..

otomen said...

beb..bila mau kasi satu album S07 sama saya...letih ar tggu