Thursday, October 23, 2008

Nash Bakery pilihan Uncle Henry


Kali ni abutang nk introduce kt korang yang minat sgt mkn donuts alternative kepada Dunkin Donut and Big Apple..Nash Donuts and Bakery kt Bandar Perda, Bukit Mertajam, P. Pinang ni offer customer mcm2 jenis donuts..kalo ikut Pengarah Urusannya, Kadhar Shah Abdul Razak de lebih kurang 30 jenis donat dan 65 jenis roti dengan perasa unik yang disediakan oleh tukang masak donuts berpengalaman dengan kajian lebih kurang 3 tahun..nape Kak Kiah tersenyum tuh?budget pengalaman dia goreng dunots utk laki dia 20 tahun tuh mampu melayakkan dia wat part time kt situ la kot..hahahaha


cuti raya ari tuh..aku dh try 3-4 jenis..tak mengecewakan la..de gak few perisa yang quite attractive dan lain dari lain..yang aku paling suka..topping mango and kiwi yg tersangat la juicy..


hiasan dalaman premis sulung Nash Donuts & Bakery ni memang menawan (awek2 yg jaga counter pun leh tahan) selain ruang luas dan selesa untuk pelanggan..kalo ikut perkiraan aku ngan makcik cleaner tuh..de lebih kurang 100 tempat duduk untuk pelanggan, termasuk di luar premis dilengkapi zon Wi-Fi percuma, zon merokok dan zon larangan merokok.



Nash Donuts & Bakery, De’ Rendezvous, Jalan Perda Selatan, Bandar Perda, Bukit Mertajam, Pulau Pinang
WAKTU OPERASI: Dibuka setiap hari jam 10 pagi hingga 12 malam.
TOLL FREE : 1800 88 2434

Harga

1 donat - RM1.60

Pakej 6 donat - RM9

Pakej 12 donat - RM16

Pakej 24 donat - RM30

Roti - RM1.80 hingga RM3.50

MINUMAN

Panas


Nash Coffee - RM4.50

Nash Organic Tea - RM4.50

Nash Cappuccino - RM5.50

Caffe Mocha - RM6.50

Sejuk

Ice Blended Chocolate - RM7.50

Oreo Shake - RM7.50

Frosty Fuit Punch - RM6

Tropical Smootheis - RM6

Ais Krim

Espresso Affogato - RM7.50

Double Delight - RM5.90

Banana Split - RM7.90

Smarties Treat - RM6.90

1 comment:

myLifeBlog said...

>> Menarik nya...
>> Lom ada kt KL ker..

~azu~