Sunday, September 27, 2009

Idupku Umpama Pemetik Api Jenama Cricket


8 comments:

paiseh said...

ke sana ke mari sesuka hatimu~

Pak^Abu said...

aku takleh lupa gaya Shajirie tiup lighter tuh..comel weh..hahaha

Nur Farah said...

... tak baloi nak refill, beli je yg baru?

aripsamat.... said...

cricket...last longer?....sama cam ko ke?

Pak^Abu said...

dunno..tu je jenama lighter yg aku kenal..hahahaha

Goldman said...

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Terima kasih.

Anonymous said...

xde update ke?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)